Double 2 BV is een onafhankelijk mediaproductiebedrijf.

Wij zijn voor zowel de zakelijke als publieke markt een veelzijdige producent en hebben jarenlange ervaring met het produceren van onder meer televisieprogramma’s, audio-en videoregistraties, popconcerten en seminars.

Meer info

Over ons

Double 2 BV is een onafhankelijk en dynamisch mediaproductiebedrijf waar niet alleen muziek in zit, maar ook nog eens inhoud en aanstekelijke begeestering.


jvmcmBeleving
Een open deur, maar daarom niet minder waar: muziek is emotie. Wij begrijpen dat als geen ander en weten dat met onze sessies en live-registraties ook nog eens te vertalen naar het scherm. Omdat muziek zo veel meer is dan alleen maar naar losse liedjes luisteren: je moet het ondergaan. Het gaat om beleving.


debatlabbHet kan anders
Double 2 staat midden in de samenleving en wil ook met bepaalde specifieke producties een bijdrage leveren aan een bétere samenleving. Een kritisch tegengeluid laten horen. Laten zien dat het dus echt wel anders kan. Beter kan. Inspireren. Aanmoedigen. Innovaties voor een duurzamere wereld een podium bieden. Omdat het kan, maar vooral omdat het moet.


jdKennis & kunde
Vergis je niet: Double 2 is meer dan enkel een uitvoerend producent. In het volledige traject van conceptontwikkeling tot eindproduct zijn wij met de aanwezige kennis en jarenlange ervaring van unieke en onderscheidende waarde.

Om die kennis en ervaring nog even te benadrukken: Double 2 oprichter en directeur Jan Douwe Kroeske is vanwege zijn unieke visie en ervaring een veelgevraagde dagvoorzitter / presentator in de media-, sport- , wetenschaps- en duurzaamheidswereld.

Dit alles gedreven door onze tomeloze creativiteit en betrokkenheid, maakt van Double 2 dé ideale mediapartner. En dat kan voor de zakelijke als particulier markt zijn. Net zo makkelijk.

Resumerend, voor de kijkers thuis:

In de bedrijfsfilosofie van Double 2 BV staan de volgende pijlers centraal:

  • Muziek
  • Samenleving
  • Host Jan Douwe Kroeske

Muziek: Double 2 is jarenlang actief in de muziekindustrie en producent van onder andere de muzikale tv-programma’s 2 Meter Sessies, Ziggo Live en An Hour With… Ziggo. Tevens hebben wij ervaring met het registeren van muziekfestivals en andere muziek gerelateerde evenementen.

Samenleving: Double 2 staat met diverse producties midden in de samenleving en wil hiermee ook een bijdrage leveren aan een bétere samenleving. Een duurzame wereld is hierin een van onze speerpunten en daarom hebben we het multimediale duurzaamheidsplatform Labbsessies opgericht, en staan we op diverse festivals met ons concept Summerlabb en maken we DebatLabb.

Host Jan Douwe Kroeske: Double 2 oprichter Jan Douwe Kroeske heeft met zijn jarenlange ervaring een unieke visie ontwikkelt over de media- en duurzaamheidswereld. Hij laat zich boeien door muzikanten en techneuten. In zijn rol als dagvoorzitter / presentator zal hij willen leiden als de leraar die in hem schuilt, maar daarnaast zal hij de bezoekers zichzelf laten begeleiden, geholpen door zijn nieuwsgierigheid naar de passies van deze mensen.